Så var det en ny vecka och denna vecka ställer ett härligt gäng med bloggare upp och visar sina inlägg. Nedan kan du läsa deras bloggar, det är fortfarande den fantastiska Facebookgruppen Social media support & share group som håller i Länkregnet, som ett sätt i att visa upp våra fina medlemmar. Gruppen är för personer som är villiga att offra sin tid för andra med kommentarer, samtidigt som man får kommentarer tillbaka.

Hannas pilates skriver om: Ett besök i de småländska skogarna.

Amandizan skriver om: Måndag och en ny vecka.

Madelena skriver om: FFF

Jessicas kaos skriver om: Världen är så vacker på Instagram

Fb-Button

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: