Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
My little pony

My little pony – Paradisgården.

Jag satt på Marketplace på förmiddagen när detta kom upp. Det fanns i Falun och jag skrev direkt att jag var intresserad. Det visade sig att det redan stod en på tur. Jag skrev då att om personen inte skulle ha det kan jag komma direkt, fick frågan om jag kunde erbjuda mer i pris då flera skrev efter mig vilket jag så klart gjorde. Det gick några minuter och så hörde hon av sig att Paradisgården var min. Jag hoppade in i bilen och körde ut och köpte och hämtade det, lyckan alltså!

Jag kände mig som ett barn på julafton, som den där känslan man fick som barn när man fick det där drömmarnas paket. Jag fullkomligt älskar det! För en samlare av My little pony är detta rena drömmen. Jag svävar på små moln just nu!

24 Comments

 1. ”Nu är det picknick på paradisfågeln och alla ponnier är med” hört den låten? Asså hade kassett band med bok till då ja var liten 😀 glömmer aldrig den låten fastän jag var jätte liten då ja hörde den 😀 mlp från 80 talet slår allt

 2. Vilken lyckträff att du lyckades få köpa Paradisgården!? Den där känslan när man får tag på något man tycker riktigt mycket om är så härlig! Man blir alldeles sprallig inombords av glädje?

 3. Men alltså vilken tur du hade. Förstår att du blev glad över att få tag på gården. Kan precis tänka mig in ”julaftonslyckan”. Vet inte om du skrivit om det förut men det vore roligt att få se hela din samling med my little pony och hur det kom sig att du började samla på My little pony.

  1. Åh ja blev så galet glad liksom :). Jag har visat den några gånger på bloggen :). Finns i arkivet med kategorin My little pony. Kan absolut skriva om varför jag började samla :).

 4. Åh, jag förstår verkligen att du är glad!!! Jag samlar inte själv på någonting men jag kan ändå sätta mig in i glädjen man måste känna när man hittar någonting likt detta till sin samling. Glad för din skull 😀

 5. Åh men vilken tur du hade, så fint det kommer bli att ha ponnisarna i denna.du måste visa sen hur det blev där du ställer den sen här på bloggen tycker ja, för ja vill se ??

 6. Så häftigt, det tar en verkligen tillbaka till gamla minnen. Jag har sparat på både Barbie och my little ponny, nu fick jag ju killar men ändå kul stt ha kvar, annars hade det varit så kul att haft en liten tjej som gillade my little ponnys

 7. Snacka om tur, det ska man ha ibland hehe! Kul när man samlar och hittar någonting till samlingen som man verkligen vill ha. Får väl kanske säga grattis.

 8. Men lägg av va fint!!!
  Den där hade jag velat ha.. haha och jag samlar inte ens på det.
  Det fanns så mycket som jag ville ha när jag var liten, men inte fick för min mamma inte hade råd. Kompisarna hade så mycket fint och man var så avis.
  Så nu när jag är vuxen kan jag ibland vilja köpa saker som jag aldrig fick. Sen skylla på att det är till dottern 😉
  Förstår att du är nöjd med ditt köp, där kommer dina ponnysar trivas bra 🙂

  Kram kram

  1. Visst är det fint :D. Alltså förstår dig precis, jag började ju samla för att någonstans ge mig själv ”det där man inte fick”. Skulle lätt kunna köpa mera, brukar tänka på Barbiebåten också. Den var snordyr vill minnas att den kostade runt 1000 kr på den tiden, men gud som jag trånade efter den. Skulle den komma ut skulle jag köpt den bara för att ;D .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa