My little pony, G1, G2, G3.

Min mamma kom hit i onsdags, hon hade med sig en My little pony målarbok men de original som jag samlar på. Alltså åttiotalets variant! Gissa vems om blev hur glad som helst, visste inte ens att dessa fanns!

På torsdagen var vi till Borlänge. Där hittade jag My little ponys och tillbehör. Tillbehören som nappflaska, skor och kam samt borstar är från G1:orna. Den blåa My little ponysen denna heter Rainbow Dash. Sedan har vi Flower Garland hon är alltså rosa/röd med en blomma på. Den sista är en G2:a alltså den som kom precis efter de som jag främst samlar på G1:orna. Denna heter Birthday Magic Sundance.
På bilden till vänster var de otvättade, och bild två tvättade med schampo och balsam. Det är verkligen mycket skillnad på fixade My little pony.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

15 thoughts on “My little pony, G1, G2, G3.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: