My little pony – Paradisgården.

Jag satt på Marketplace på förmiddagen när detta kom upp. Det fanns i Falun och jag skrev direkt att jag var intresserad. Det visade sig att det redan stod en på tur. Jag skrev då att om personen inte skulle ha det kan jag komma direkt, fick frågan om jag kunde erbjuda mer i pris då flera skrev efter mig vilket jag så klart gjorde. Det gick några minuter och så hörde hon av sig att Paradisgården var min. Jag hoppade in i bilen och körde ut och köpte och hämtade det, lyckan alltså!

Jag kände mig som ett barn på julafton, som den där känslan man fick som barn när man fick det där drömmarnas paket. Jag fullkomligt älskar det! För en samlare av My little pony är detta rena drömmen. Jag svävar på små moln just nu!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

24 thoughts on “My little pony – Paradisgården.

 • 12 april, 2020 at 18:59
  Permalink

  ”Nu är det picknick på paradisfågeln och alla ponnier är med” hört den låten? Asså hade kassett band med bok till då ja var liten 😀 glömmer aldrig den låten fastän jag var jätte liten då ja hörde den 😀 mlp från 80 talet slår allt
  Tess recently posted..VITT PÅ BACKEN IGEN

  Reply
 • 12 april, 2020 at 20:15
  Permalink

  Vad roligt att det blev ditt. Minns att jag och syrran hade någit hus till MLP när vi var små. Det var så roligt att leka med.

  Reply
 • 12 april, 2020 at 20:53
  Permalink

  Vilken lyckträff att du lyckades få köpa Paradisgården!😄 Den där känslan när man får tag på något man tycker riktigt mycket om är så härlig! Man blir alldeles sprallig inombords av glädje😄
  Lillan Kind recently posted..Frid och tacksamhet på en kraftplats

  Reply
 • 12 april, 2020 at 22:04
  Permalink

  Men alltså vilken tur du hade. Förstår att du blev glad över att få tag på gården. Kan precis tänka mig in “julaftonslyckan”. Vet inte om du skrivit om det förut men det vore roligt att få se hela din samling med my little pony och hur det kom sig att du började samla på My little pony.

  Reply
  • 12 april, 2020 at 22:11
   Permalink

   Åh ja blev så galet glad liksom :). Jag har visat den några gånger på bloggen :). Finns i arkivet med kategorin My little pony. Kan absolut skriva om varför jag började samla :).

   Reply
 • 12 april, 2020 at 22:44
  Permalink

  Vad fin. Minns dom och då är jag uppväxt på 90 talet. Helt sjukt att man har tur att få tar på sån än

  Reply
 • 12 april, 2020 at 23:25
  Permalink

  Åh, jag förstår verkligen att du är glad!!! Jag samlar inte själv på någonting men jag kan ändå sätta mig in i glädjen man måste känna när man hittar någonting likt detta till sin samling. Glad för din skull 😀

  Reply
 • 13 april, 2020 at 09:07
  Permalink

  Så häftigt, det tar en verkligen tillbaka till gamla minnen. Jag har sparat på både Barbie och my little ponny, nu fick jag ju killar men ändå kul stt ha kvar, annars hade det varit så kul att haft en liten tjej som gillade my little ponnys
  Lexochlogan recently posted..LÄNGTAR EFTER SOMMAREN

  Reply
  • 13 april, 2020 at 11:17
   Permalink

   Eller hur, det är så himla fint :). Åh förstår dig :), kanske du får en dotter? 🙂

   Reply
 • 13 april, 2020 at 10:21
  Permalink

  Snacka om tur, det ska man ha ibland hehe! Kul när man samlar och hittar någonting till samlingen som man verkligen vill ha. Får väl kanske säga grattis.

  Reply
 • 13 april, 2020 at 11:14
  Permalink

  Men lägg av va fint!!!
  Den där hade jag velat ha.. haha och jag samlar inte ens på det.
  Det fanns så mycket som jag ville ha när jag var liten, men inte fick för min mamma inte hade råd. Kompisarna hade så mycket fint och man var så avis.
  Så nu när jag är vuxen kan jag ibland vilja köpa saker som jag aldrig fick. Sen skylla på att det är till dottern 😉
  Förstår att du är nöjd med ditt köp, där kommer dina ponnysar trivas bra 🙂

  Kram kram

  Reply
  • 13 april, 2020 at 11:19
   Permalink

   Visst är det fint :D. Alltså förstår dig precis, jag började ju samla för att någonstans ge mig själv “det där man inte fick”. Skulle lätt kunna köpa mera, brukar tänka på Barbiebåten också. Den var snordyr vill minnas att den kostade runt 1000 kr på den tiden, men gud som jag trånade efter den. Skulle den komma ut skulle jag köpt den bara för att ;D .

   Reply
 • 13 april, 2020 at 21:14
  Permalink

  Visste inte att du samlade på my little pony, men en kul grej att få veta. förstår då att du verkligen är lycklig över kapet på marketplace

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: