Jag kör en bloggutmaning i april. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag har inte kollat temperaturen idag men tror säkert det varit runt 15 i solen i alla fall. Helt ljuvligt väder, har suttit och njutit i massor ute hos Björn. Vi tog en liten promenad ner till sjön ihop hela familjen nu på kvällen också. Nu är det verkligen vår.

Deltagare i aprilutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Ditten_datten
Stenhagenbettan
it_is/Anette
BP-Computerart
Marianne
Zinnie
Kraka
Louise
Karoline
Netti Starby
Min resa tumör mitt liv
Hannas krypin
En jordemors liv och lustar
Louise
Geddfish
Tanthuset
Lotta
Snabela
Lise-Lotte

14 kommentarer

  1. Sommaren närmar sig med stormsteg nu. går så fort. kommer ha en sen semester så hela sommaren kommer jag spendera på jobbet

  2. Visst är det helt underbart, vi tog morgonpromenad, satt ich åt frukost i T-shirt på altanen och barnen kunde vara ute i shorts. Helt perfekt. Tror vi hade ca 15 garder men ännu varmare i lä.

  3. Vi hade uppåt 23 som mest i solen. Super härligt. Tog mig också en promenad. Dock blir det på tok för varmt inne, hade 29 grader en stund.

  4. Alltså vädret igår var ju helt magiskt! Jag sitter i karantän så får tyvärr inte njuta av det utomhus, men passade ändå på att ta på mig bikini, öppna fönstret och lägga mig på vardagsrummet och sola, haha! Man får göra det bästa av situationen helt enkelt 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa