Vad finns alltid i ditt kylskåp?

Jag kör en bloggutmaning i april. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Mitt kylskåp vill jag inte visa, inte för att det är kaos eller så utan mest för att jag inte riktigt gillar att visa upp det. Men det var inte frågan, utan vad finns alltid i mitt kylskåp? Jag skulle nog säga senap och ketchup. Inte för att vi äter det ofta utan för att det bara finns där.

Deltagare i aprilutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Ditten_datten
Stenhagenbettan
it_is/Anette
BP-Computerart
Marianne
Zinnie
Kraka
Louise
Karoline
Netti Starby
Min resa tumör mitt liv
Hannas krypin
En jordemors liv och lustar
Louise
Geddfish
Tanthuset
Lotta
Snabela
Lise-Lotte

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

32 thoughts on “Vad finns alltid i ditt kylskåp?

 • 23 april, 2020 at 06:58
  Permalink

  Det har vi också alltid i kylskåpet och det är inget jag äter. Men Joline äter ketchup och sambon både också 😉😍

  Reply
 • 23 april, 2020 at 07:54
  Permalink

  I vårt kylskåp – som jag inte vill visa på bild – finns det alltid Norrgott och mjölk från Norrmejerier 🙂 samt ost.

  Reply
 • 23 april, 2020 at 08:14
  Permalink

  Jag visar inte heller upp mitt kylskåp – men det är mer för att det är skrämmande tomt…
  Hur är det med dig? Jag jobbar lite för mycket nu o jag tar mig inte direkt tid att skriva eller kommentera inlägg hos bloggvänner – man jag brukar läsa när jag sitter o väntar. Men jag tänker desto mer på alla här på nätet – du är en av dom – hur har du det, hur mår du. Jag hoppas att du inte mår allt för dåligt.
  Kram
  it_is/Anette recently posted..Vad finns alltid i ditt kylskåp? – Bloggutmaning 23/4-2020

  Reply
  • 25 april, 2020 at 19:02
   Permalink

   Hehe låter faktiskt lite lika mitt just nu, ska dock handla på måndag vid lönen :). Det är ganska bra med mig förutom att jag är väldigt trött, känner också rädsla för detta med corona som självklart drar ner en hel del av mitt mående. Förstår att det är mycket jobb <3, tror att det inte är lätt för personer likt dig nu som får jobba ofta i det yrket ni har :(. Jag har tänkt på dig med, har inte heller haft så mycket tid som jag önskat. <3 Stor kram!

   Reply
  • 25 april, 2020 at 19:04
   Permalink

   Låter som det är ganska vanligt fenomen att få tomt den här tiden :). Tänker att det är lite vid eller innan löning :).

   Reply
 • 23 april, 2020 at 09:49
  Permalink

  Ja det brukar ha en tendens till att inte ta slut riktigt haha!

  Reply
 • 23 april, 2020 at 09:53
  Permalink

  Jag har för det mesta ramlösa i mitt kylskåp 🙂 och hamburger dressing av nån anledning 🙂 och självklart ketchup och senap 🙂
  amanda recently posted..paketen har anlänt

  Reply
  • 25 april, 2020 at 18:58
   Permalink

   Åh Ramlösa är gott :). Sedan dressing kan kan tänka mig är vanlig sa att ha hemma :).

   Reply
 • 23 april, 2020 at 10:35
  Permalink

  Senap finns hos mej med, men är inte å viktigt,
  Ketchup äter jag inte alls, så det har inte funnits i mitt kylskåp sen barnen bodde hemma.

  Reply
  • 25 april, 2020 at 18:55
   Permalink

   Jag undrar vad det beror på att man har vissa saker i kylskåpet som man egentligen inte äter men finns där ändå :).

   Reply
 • 23 april, 2020 at 12:33
  Permalink

  I mitt kylskåp finns normala basvaror helt enkelt. Ordningen i det är dock inte den bästa måste jag erkänna…

  Reply
 • 23 april, 2020 at 13:32
  Permalink

  Vilken rolig utmaning 🙂 jag gillar inte heller att visa vad jag har i mitt kylskåp 😉 men det finns ju alltid standardprodukter 🙂

  Reply
 • 23 april, 2020 at 15:43
  Permalink

  En stor burk medium tacosås finns alltid i mitt kylskåp haha! Kram

  Reply
 • 23 april, 2020 at 18:23
  Permalink

  Härligt! Försökt klura ut vad jag brukar ha i mitt kylskåp och det är väl typ chokladsås som typ aldrig tar slut och alltid finns kvar. Men övrigt är det väl typ ägg och basvaror jag ser till att alltid ha i kylskåpet innan de tar slut så finns då alltid i mitt kylskåp 😀

  Reply
  • 24 april, 2020 at 12:00
   Permalink

   Haha ja chokladsås kan jag lite förstå blir kvar så där ;D. Känns lite som ganska typiskt :).

   Reply
 • 23 april, 2020 at 20:16
  Permalink

  Jodå, jag har lite av varje i mitt kylskåp men vissa saker finns alltid där och idag blev det påfyllning av min veckohandling som jag drog hem med kundvagnen.
  Kram!
  Geddfish recently posted..Middagen serverad

  Reply
 • 23 april, 2020 at 20:43
  Permalink

  Ja, just nu har jag ingen ordning på matvarorna. Jag har nästan alltid senap, kaviar, smör, ost och grädde i kylen.
  Trevlig kväll <3

  Reply
 • 23 april, 2020 at 22:24
  Permalink

  Fegis;-) Om ditt kylskåp “bara” innehåller senap och ketchup så måste det ju vara skinande rent:-)

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.