Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Om ditt lag vinner.

Inlägget är i reklam för Dagensbetting.se.

Många har ju det där intresset som kallas sport, själv har jag ju inte direkt det. Jag vet det är märkligt och speciellt när man blir ganska unik när man känner att det inte är ens grej. Men jag kan samtidigt förstå någonstans att vi alla gillar olika saker och det är helt okej. Runt mig sitter nämligen människor som älskar sport och hejar stenhårt på sina lag. Det är rena och skära glädjerop och man hör att folk verkligen har en passion för saken. Stundtals har jag önskat mig samma intresse, men ja det är inte helt min grej bara.

Något jag däremot skulle kunna tänka mig är att prova betting. Mest för att det verkar lite roligt att se om man skulle vinna, och framförallt när det blir relativt prestigelöst när man likt mig inte hejar på något speciellt lag. Visste du att spelbolag ofta erbjuder olika oddsbonusar? Dagensbetting.se har som tjänst att hitta dom bästa oddsbonusarna åt dig, och hur bra är inte det? Jag menar om man väljer att betta så kan man alltså få de bästa bonusarna också. Vem tackar nej till lite bonus när allt kommer omkring? Inte jag i alla fall, just nu så här sommartid kanske det skulle kännas extra roligt om man fick ta och vinna lite pengar. Jag upplever nämligen att det är på sommaren som det är extra roligt att handla saker eller unna sig lite trevligheter i vardagen.

Så indirekt kan man ju faktiskt fundera på om man ska ta och spana in lag och faktiskt testa? Jag hörde för alla hockeyfantaster att det väntas dras igång en ny hockeysäsong i september i år, jag kan någonstans tänka mig att många jublar efter vårens stopp där det aldrig blev någon klar vinnare eller förlorare. Covid19 har ju onekligen påverkat hela sportvärlden men nu tycks det bli annorlunda till hösten i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.