Jag skrev ju förra veckan att jag skulle gå tipspromenad i Kniva. Jag vann och det var ett härligt gäng med böcker! Gissa vem som blev väldigt glad för den saken? I söndags gick vi tipspromenad igen, och då vann istället Björn och då vann han tandvårdsgrejer. Jag kommer självklart fortsätta att gå varje söndag hela sommaren, det är verkligen så himla trevligt med tipspromenad.

16 kommentarer

 1. Stort GRATTIS till dig och Björn! Ni verkar kunna er omgivning, helt klart! Vad handlade frågorna om?
  Perfekt sommarläsning, så slipper du köpa nya böcker.

  1. Tack :D.
   Ja du det var verkligen olika frågor, mycket handlar dock lite om allmänbildning och jag tycker ju det mesta är ganska kul att memorera så då kommer man på en del ;D. När jag vann fanns lägligt en Muminfråga med haha ;D.

 2. Grattis till vinsten
  när barnen va små gick vi var sönag men tiden ändras o inga bra frågor ens fast vi bor här nu har maken gå en gång ?
  verkar fina vinster hos er ändå skoj
  ta hand o dej o vovvsen hon e sååå söt ju

 3. Men grattis båda två – gud så kul ? oj va mycket härlig läsning vännen – gud ja e Sj nyfiken på o skaffa fler böcker hahah

 4. Alltså, jag blir så avundsjuk när jag läser om era tipspromenader! Jag älskar frågetävlingar av alla dess slag och hade också velat gå tipspromenad 😀 Kul ju! Grattis till vinsten 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa