Jag kör en bloggutmaning i juli Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Smultron, blåbär och jordgubbar är mina favoriter. Det känns som att man alltid kan äta det och så blir man glad inombords av att få det dessutom. Sådant härligt och gott lyx! Det gillar jag verkligen!

Deltagare i juliutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Geddfish
Marie Frändén
Kraka
Elisabet Karlsten
it_is/Anette
BP-computerart
Minresaminturmörmittliv
Lillian
Anne Jonsson
Susann
Madde
corkystyle
Lisa

8 kommentarer

  1. Jordgubbar och smultron är mina favon också. Blåbär är jag mindre förtjust i. Å cheesecake med jordgubbar är svårslaget.

  2. Definitivt åkerbär. Fast det var år och dar sen jag kom över såna… Hallon, blåbär och smultron kommer på en delad andra plats 🙂

  3. Nu är jag ju inte med i utmaningen denna månad, men kommentera kan man ju ändå.
    Smultron är nog mina favoriter, de plockar man så sällan och de är ju jättegoda, björnbär gillar jag också, men det har jag inte plockat-ätit på flera år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa