Jag kör en bloggutmaning i juli Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Bara varit på ett fik utomhus, det var verkligen socialdistansering där så funkade. Men någon utomhusservering eller PUB har jag absolut inte besökt. Känns väl inte helt som rätt tid för sådant i år heller.

Deltagare i juliutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Geddfish
Marie Frändén
Kraka
Elisabet Karlsten
it_is/Anette
BP-computerart
Minresaminturmörmittliv
Lillian
Anne Jonsson
Susann
Madde
corkystyle
Lisa
Susjos
Tanthuset
Rebecca
Sussi på Stjärnarve

44 kommentarer

 1. Nja, håller nog med dig där.. Jag har snarare köpt tex mjukglass i macken intill oss och gått till en lekpark med barnen istället.. Blir bättre så känner jag.

 2. Saknar verkligen det där med uteserveringar så mycket, Vet att krogarna fått ännu hårdare krav på sig nu, och de flesta sköter ju det. Var på kvarterskrogen hemma och kolla fotboll förra veckan, och han var stenhård. Några reste sig upp och direkt var ägaren framme och sa till på skarpen att sitter inte dom ner stängs matchen av. Likaså att det var rätt antal personer vid varje bord osv. Gott om avstånd mm. Kändes helt ok. Sen blir det ju så att då alkoholen kommer in går förståndet ut och då väljer vi att gå istället.

 3. Jodå, massor av gånger. Utom under två månader då inga restauranger/barer fick ha öppet här. När dom äntligen öppnade igen var vi till en början helt hänvisade till uteserveringarna. Inomhus fick vi inte sitta. Men det gjorde inget, vi sitter ändå helst utomhus. Året runt 🙂

 4. Det här med uteserveringar verkar verkligen vara blandade åsikter om. Vissa tycker det är big no no och andra inte… så svårt att veta vad som är bäst tycker jag! ❤️

 5. Dessvärre var jag på en restaurang tillsammans med arbetskollegorna när vi firade en årsdag. Vi hade bokat bord ute och frågat om de hade avstånden mellan borden klara och så….men oj så frustrerad jag blev när det var ganska tätt, och ännu värre när man behövde gå in för att gå på toaletten…där var det supertrångt. Lämnade ganska fort

 6. Jag har faktiskt varit och varit positivt överraskad. Distansen & respekten har fungerat och en stor eloge till personalen 🙂

 7. Börja känna dig rätt bra vid det här laget, för när jag såg temat så gissade jag direkt att du skulle visa just den bilden:-)
  Har heller inte varit på en uteservering eller pub än i år. Dumt att chansa liksom…

  1. Haha så kul det där hur man genom att läsa lär känna människor, tycker det är rätt fint :). Håller med, dumt att chansa. FÖR om man får covid19 blir man ju inte direkt nöjd :/.

 8. Håller med till 100%. Man klarar sig utan uteservering i ett par månader, annars har man nog större bekymmer än Covid-19. Jag var på uteservering för ett par veckor sedan för första gången sedan Corona kom, men det var på en restaurang precis vid öppning då vi var de enda gästerna där.

 9. Jag har inte heller varit på någon uteservering brukar inte vara det så ofta i vanliga fall heller men undviker det som det är nu. Som du säger, kanske inte rätt tid 🙂

 10. Jag har inte vågat mig på att besöka traditionella uteserveringar. Bor i världens turistigaste stad, känns det som, och jag undviker allt uteliv i den för tillfället. Däremot har jag varit på någon enstaka restaurang eller café på landet, där det varit avsevärt lugnare och jag har kunnat hålla distansen med lätthet. Är fortfarande sjukt nervös inför att besöka offentliga platser, men det är kanske ett sundhetstecken i dessa tider.
  Sandra Jönsson recently posted..Dagsutflykt till Torpa stenhus och Hofsnäs herrgård

 11. Faktum är att jag inte har de i år – ganska sorgligt!
  Men Förra sommaren var jag de 🙂 tog dock en fika med en vän på alla tiders typ en pub fik restaurang här i stan men de var ju förra året de
  Tess recently posted..VEM ÄR VIKTIG FÖR DIG?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: