Jag kör en bloggutmaning i juli Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om. Nya utmaningen för augusti hittar du här.

Alltid betydligt mer, jag älskar att gå långa promenader sommartid. Det hänger nog ihop med att värme får mig att gå ut. Kyla däremot får mig att vilja hänga inomhus. Nu har jag Skilla som ska ut i ur och skur. Men hon är ändå ganska lik mig och tycker inte heller att regn och rusk i för stora mängder är speciellt roligt.

Deltagare i juliutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.

Geddfish
Marie Frändén
Kraka
Elisabet Karlsten
it_is/Anette
BP-computerart
Minresaminturmörmittliv
Lillian
Anne Jonsson
Susann
Madde
corkystyle
Lisa
Susjos
Tanthuset
Rebecca
Sussi på Stjärnarve

12 kommentarer

  1. Att gå promenader är bäst, helst i skogen. Hoppas att du får en fin dag! Själv ska jag med några av barnen och deras kompisar till ett studsmatteland, blir nog livat 😉

  2. Jag är apsolut inne mer på vintern en vad jag är på sommaren får ut på senhösten men inte på vintern då blir det mycket hemma mys 😊

  3. Jag rör mig ungefär lika mycket sommar som vinter. Fast när det regnar på vintern eller är tokvarmt på sommaren, då blir det mindre än vanligt.
    🙂

  4. Det kan nog vara blandat för alla hur det blir med motionen under sommaren, men som du säger så är ju promenader så härliga att ta! Älskar att vara ute när det är fint väder 😀

  5. Jag rör mig i regel mycket, året runt. Däremot kan träningen och motionen se annorlunda ut beroende på årstiden. På våren och sommaren försöker jag promenera så mycket jag bara kan, på hösten och vintern blir det även ganska mycket inomhusträning i olika former. Jag bor i en riktig spastad och brukar ha någon form av medlemskap för träning. Coronatiderna har dock gjort mig ganska opepp på att gå till gymmet och på träningspass. Får se om jag återupptar qiqongträningen i augusti. Hade behövt den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa