Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fika & måltider

Äta på Basta i Falun och umgås med min vän Anna.

I lördags gick jag och min vän Anna ut och åt på Basta tillsammans. Jag går nästan aldrig ut, och att äta ihop med en vän så här har jag inte gjort på flera år. Det kanske var 5-6 år sedan. Så det var verkligen jättekul att gå ut och äta tillsammans. Vi tog Italienskt på Basta här i Falun och drack båda alkoholfritt. Jag körde och Anna skulle jobba dagen efter.

Verkligen så roligt att sitta där och äta god mat, umgås och skratta. Vi har inte träffats så mycket under se senaste åren. Hon bor i Orsa och har tre små barn samt jobbar som sjuksköterska. Jag bor i Falun, har haft yngre barn och jobbat. Det här måste vi dock göra om bestämde vi oss för. Jag kände mig så glad när vi umgicks, trots att vi knappt setts så var det som vi träffats dagen innan. Visserligen sågs vi veckan innan men en dag, men ändå innan det var det senaste träffen 2017 när hon fick sin lilla Anton. Eftersom jag snart flyttar till större så tänker jag att det blir lättare att ha människor här på besök, fler kan sova över och liknade eftersom jag ska ha ett gästrum.

16 Comments

 1. Så kul att ni fick till en träff ? Vissa vänner är det bara så med att det kan gå år mellan man ses men ändå känns det som igår! Kram

 2. Ja, surströmming har jag ätit många gånger tillsammans med min mans föräldrar =) Man med tanke på odören så skulle man kunna hoppa över tillfället. Man bör sitta utomhus=)
  Vilken god ide att gå ut med din bän på restaurang <3
  Kram

 3. Så kul att träffa gamla vänner, med vissa känns det som det var Igår man sågs trots att det kan vara flera år sedan.
  Wow vilka vackra tallrikar, speciellt den röda.

  Det blir en del restaurangbesök nu medan sonen och hans familj är på besök.

 4. Skoj att Er vänskap håller i sig trots Ni träffas så sällan.
  Ja med större boende, mer utrymme kan Du a övernattning utan att det blir trångt.

 5. Yummie, yummie! Vilken mat! Scampi med pasta serverad på världens vackraste tallrik och det i sällskap med en vän – en höjdare helt klart! Besöket på Basta gav kanske mersmak på fler restaurangbesök.

 6. Vad mysigt att gå ut och äta tillsammans. Ser verkligen gott ut. Visst är det en härlig känsla när man inte har setts på ett tag men känns ändå som igår. Hoppas ni kan träffas oftare 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: