Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Fågel, fisk eller andra djur i “bur”. Hur ser du på sådant?

Jag kör en bloggutmaning i augusti Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag har haft både fåglar och fiskar. Dessa djur har jag verkligen tyckt varit roliga, speciellt fåglarna som verkligen är så smarta fastän man lätt kan tro någonting annat. Det är ett djur jag kan sakna att ha här hemma. Fiskar är mer fint att titta på, jag skulle gärna haft akvarium igen bara för att ha dem att se på. Dock är det samtidigt så att jag tycker synd om djur i bur, vad har de för liv när de sitter så där år ut och år in? Någonstans anser jag nog att såna djur ska få simma och flyga fritt.

Deltagare i augustiutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Kraka
Geddfish
corkystyle
Eva Eliasson
it_is/Anette
BP-computerart
Rebecca
Marie Frändén
Minresaminturmörmittliv
Elisabet Karlsten
Susjos
Zinnie
Herr Nilssons Fru

6 Comments

  1. Djurparker med svenska djur i svensk natur är helt ok om dom har hägn som är stora nog, helst växelhägn också. Lycksele djurpark är ett föredöme. Eller var, i alla fall, när jag jobbade där. Har inte varit där på måååånga år nu.

  2. När jag var liten så hade min mamma en kanariefågel som sjöng så fint – enligt mamma alltså.
    Det beror ju på vilket slags djur som sitter i en bur. Ogillar vilda djur i inhägnader eller burar, de ska vara fria tycker jag. Så djurparker är inte min grej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: