Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Mjuka plagg i Bambu.

Inlägget är i reklam för Movesgood.

Något som jag verkligen är i behov av just nu är underkläder. Jag skojar verkligen inte när jag skriver det, kanske allra mest trosor. Jag har i flera dagar funderat på varför det blir så där att man märker av just den biten så extremt mycket just när det kommer till underkläder. Andra kläder har jag aldrig upplevt att jag behövt få den där känslan av att; OJ det är dags för nya kläder. Men när det kommer till underkläder samt strumpor då är det alltid så tydligt.

Night Shirt Robbie

Jag har funderat en del på vad jag skulle vilja ha för underkläder och först ut är definitivt en nattskjorta, det ser så otroligt stilrent ut och mysigt när man ser skjortor att ha på natten i. Lite så där mysfaktor om man tänker att man skulle sitta i sängen med skjortan och så kanske titta ut genom morgondimman en härlig höstmorgon. Ett annat plagg jag känner mig sugen på är bambutrosor från Movegood, jag måste säga att färgerna som finns tilltalar mig rejält samt att jag blir så glad av att dessa kläder är hållbara och därmed bra för miljön. Hur häftigt är det inte att ha underkläder i bambu egentligen? Jag för medge att jag inte hade så stor koll på att man kunde göra plagg i just bambu, men när jag såg att det finns blev jag så klart väldigt nyfiken, för visst är det ändå något speciellt med att veta att man handlat hållbart och något som är bra för våran miljö? Vi har bara en jord och henne ska vi vara rädda om, för vad händer om vi slösar mer på jordens resurser? Jag tror därmed på att försöka hitta material som har så liten påverkan på jorden som möjligt och här känns bambu som ett bra alternativ.

Har man en nattskjorta kan man ju även köpa ett par sköna pyjamasbyxor tycker jag. Får medge vintertid kan jag inte sova utan pyjamas faktiskt. Jag är ju så otroligt frusen av mig!

Visste du att färger som denna ovan är bra under typ vita plagg? Det syns faktiskt inte så mycket utan det blir nästan osynligt. Konstigt eller hur!

Om du känner för att beställa från Movegood så har jag en rabattkod som ger dig 15% där: GOOD15 . Gå in och kika det finns verkligen allt, inte bara underkläder som jag behöver!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa