Inlägget är i reklam för Dejtingsidor.nu.

Det är många som söker kärleken, för vissa kommer kärleken med ett klick. Man ser varandra ögonen möts och det känns rätt. Man faller direkt och kärleken är ett faktum. För andra så tar det längre tid att finna den där kärleken, några kanske behöver mötas på andra sätt en de traditionella formerna. Det är då kärlek kanske inte blir på lasarett så som sången säger utan istället sker via dejtingsidor. Det kan nog var precis lika bra, att möta någon via nätet och falla för någon genom text.

Nu letar jag inte kärleken själv, men däremot tror jag att möte via webben kan vara det absolut bästa sättet för att träffa rätt idag. Man kan skriva med varandra ett tag, lära känna varandra utan nervösa ögon som ska kolla runt och man får en bild av personen. Jag som mött många internetvänner kan absolut förstå att kärleken genom internet kan vara precis lika lyckas som vänskap via nätet. Jag tror att kärleken är något som förändrats genom den tid vi lever i. Förr så träffades man genom att gå från grannbyn, kanske möttes man där på logdansen och blev ett par. Sedan blev det folkparker, och så discon. Det nya är via nätet där man möts genom texten och glädjen i att möta varandra. Jag tror att det är lättare att vara ärlig i textform, man behöver inte känna sig blyg inför situationen och någonstans är internet större för oss. Du kan möta din kärlek i Malmö fastän du bor i Kiruna, förr var avståndet ett problem men idag så kan ni skriva och sedan mötas kanske på halva vägen? Internet har öppnat upp så många fler vägar för kärleken, vänskapen och livet. Att vi har fördelen i att få uppleva kärlek så som idag kan man verkligen tacka tiden för.

Att söka kärleken på nätet är så klart inte för alla, men det är heller inte för alla att möta kärleken på jobbet. Så visst är det ändå tur att vi har valmöjligheterna idag? Det tycker i alla fall jag! Äntligen kan det finnas en kärlek för alla!

Relaterade etiketter:

2 kommentarer

  1. Så roligt att du gör ett inlägg om dejtingsidor:) jag träffade Micke på dejtingappen the good ones:) det är väl likt tinder fast man loggar in med bank id så det är seriösare dejting. Det första han skrev till mig var ”du gick på ektorpskolan va?” Jag kan lova att jag tänkte för att minnas vem han var 🙈 😂 nu har vi redan varit tillsammans i 5 månader och gått igenom så otroligt mycket och jobbiga saker 😕 jag vet att jag får skriva till dig och jag kommer göra de i kväll 💕

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa