Jag kör en bloggutmaning i augusti Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om. Nya utmaningen för september hittar du här.

Jag är inte så intresserad av politik från andra länder en Sverige. Men jag tror att Trump vinner igen. I alla fall om man tänker på hur personer som Bush fick sitta kvar? Det verkar ju ändå som att de är många nöjda där borta med Trump.

Deltagare i augustiutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Kraka
Geddfish
corkystyle
Eva Eliasson
it_is/Anette
BP-computerart
Rebecca
Marie Frändén
Minresaminturmörmittliv
Elisabet Karlsten
Susjos
Zinnie
Herr Nilssons fru

21 kommentarer

  1. Jag är inte heller så intresserad av andra länder politik. Däremot väldigt intresserad när det kommer till svensk. Min pojkvän däremot håller sig rätt uppdaterad kring USAs politik så jag får ju höra en del av han :p

  2. Är rädd för att du har rätt där, men hoppas innerligt att Joe Biden slår Trump. Han är ju i de närmaste oduglig som President. Med lite tur är Bidens val av Vice President ett genidrag, speciellt med tanke på oroligheterna bland den svarta befolkningen i USA den senaste tiden efter allt våld som vita poliser har använt mot svarta.

  3. Hoppas hoppas hoppas att du har fel… Men jag tror även jag att risken finns att han blir kvar.

    Dock så HOPPAS jag att de som låg på sofflocket förra valet tar sig till valurnorna denna gången och att det kanske gör någon skillnad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: