Inlägget är i reklam för Akodo.

Något jag verkligen går mer och mer emot är drömmen om att skapa något eget, att bli min egen. Tidigare har jag alltid tänkt att jag inte är en person som skulle passa som chef. Men ju mer tiden går desto mera börjar jag inse att det kanske är precis vad jag skulle göra. Jag ser så ofta saker jag skulle vilja förändra i världen omkring mig. Att ändra logistiken eller effektivisera mera, jag fullkomligt avskyr att stampa på samma plats vecka ut och vecka in. Något som det känns som att många arbetsplatser gör, det händer ingenting.

Jag såg därmed företaget Akodo som arbetar med att stärka ledare till att driva sina företag framåt. De jobbar alltså med att som jag ser det utmana chefer att ta obekväma beslut, men samtidigt att vara lyhörd. Jag tror det där är sådant som man måste kunna balansera, men som också kan vara oerhört svårt ibland. Att då få hjälp av någon som kan detta, och vägleda i hur tror jag är oerhört viktigt. Jag tror att det ofta är så att man som chef kanske inte förstår att lyhörd och obekväm måste kunna vaggas fram och tillbaka i en pendel. Man måste kunna använda båda redskapen för att vara en effektiv och bra chef, det är då det är bra med hjälp till en väl fungerande verksamhetsutveckling från professionell personal.

Relaterade etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: