Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Blir det fler bad för dig i år?

Jag kör en bloggutmaning i september. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Nej men usch! Det blir inget mer bad för mig, eller ju i badkaret möjligen men inte utomhus. William hade dock livräddning idag så han fick bada utomhus med kläderna på då det var idrott. Led med honom vilken mardröm så här i september!

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

4 Comments

  1. Vilken vacker bild! Min badsäsong har precis börjat, den i badkaret alltså. Under sommaren duschar jag. Utan badkar under vintern skulle jag ju aldrig tina upp.
    Stackars William! Minns att jag hade livräddning i en uppvärmd badhall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: