Blir det fler bad för dig i år?

Jag kör en bloggutmaning i september. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Nej men usch! Det blir inget mer bad för mig, eller ju i badkaret möjligen men inte utomhus. William hade dock livräddning idag så han fick bada utomhus med kläderna på då det var idrott. Led med honom vilken mardröm så här i september!

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Blir det fler bad för dig i år?

 • 3 september, 2020 at 22:59
  Permalink

  Vilken vacker bild! Min badsäsong har precis börjat, den i badkaret alltså. Under sommaren duschar jag. Utan badkar under vintern skulle jag ju aldrig tina upp.
  Stackars William! Minns att jag hade livräddning i en uppvärmd badhall.

  Reply
  • 4 september, 2020 at 18:49
   Permalink

   Åh tack :D. Haha ja den har börjat, vi flyttar ju och finns badkar där med. Det gillar jag får se om det blir mycket bad där :D. Ja fy 😮 samma här!

   Reply
 • 4 september, 2020 at 11:34
  Permalink

  Det hoppas jag vädret tillåter, min plan att bada långt in i höst börjar kännas lite galen, men vi får se, haha

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: