Inlägget är i reklam för Låna utan inkomst.

Någon gång i livet kanske man står där och inser att man gärna skulle behöva ett lån, men inkomsten inte finns för det. Det kan vara så att det händer något som medför att du behöver ett lån. Kanske din bil totalt brakar ihop, du är i behov av bil och din älskade kärra har helt enkelt sagt sitt. Du kommer aldrig kunna köra med den igen. Sorgen är ett faktum, men ännu värre kanske det känns att sitta där och veta att du inte har inkomst för en ny bil. Du kanske behöver ta dig till det där jobbet som kräver bil. Det är då Lån utan inkomst är vad du kan behöva.

Jag säger inte att det är bra att låna pengar alla gånger, men är det så att man akut skulle behöva ett lån kan det ibland vara väldigt bra att kunna göra det utan att känna den där oron för att få ett nej. Just då om man använder en tjänst som hjälper dig att lätt låna tänker jag bidrar till att du faktiskt kan få tag på de där pengarna som behövs. Jag själv har billån och CSN, annars har jag inga lån alls. Billånet kommer jag betalat av om några år och CSN tar ju desto längre tid. Dock är det sistnämnda inget som jag direkt lider av att betala av. Egentligen är det precis på samma sätt när det kommer till bilen, jag vet inte vad jag skulle gjort utan min bil. Den tar mig till och från jobbet varje dag och är verkligen något jag känner att jag inte skulle klara mig utan. Skulle min bil helt sluta fungera så skulle en ny bil vara viktig för mig, då hade ett lån varit helt på sin plats för min del i alla fall. Jag förstår så klart att många kanske köper sig en bil utan lån, men vi är även många som behöver lån för att kunna köpa en bil.

Det finns så klart fler saker som lån kan behövas till, kanske ditt kylskåp gått sönder eller något annat i din villa eller i din bostadsrätt. Det är sådana gånger lån kan vara bra, om du inte redan sparat pengar för ändamålet.

Relaterade etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.