Inlägget är i reklam för Byt Elbolag.

Något jag gjort många gånger är att byta elbolag, det är något jag anser att man ska försöka se sig om efter rätt då och då. Det är väldigt lätt att man fastnar med samma och sedan visar det sig att man betalar dyrare än man skulle behöva. Detta medför att jag brukar kolla runt och sedan byta, det finns stora vinster med att göra det.

För en sak som är dyrt är el och inte är det speciellt kul att betala mer för den saken heller. Det är här som det kan vara bra att hitta det billigaste elbolaget och försöka att tänka att man ska spara pengar. Jag hittade själv lite information kring elbolag och att spara pengar idag, det är ju lite kul så där speciellt nu när flytt närmar sig för mig att tänka till lite mera kring just detta med billigare el.

Nu efter flytt kommer jag att få dyrare hyra, samtidigt så ligger min hyra väldigt lågt i jämförelse med om jag valt en tvåa eller trea i de nybyggda områdena här i stan. Så någonstans så känns hyran trots att den är över 9000 billig mot om jag valt en dyrare mindre och nyare lägenhet i stan. Hur som helst så tänker jag då att jag vill dra ner på något. Här fick det bli att kolla närmare på om man kan få ner elpriset, för ja om en utgift blir högre kan man ju se om man kan få en annan utgift lite lägre. Jag tänker att det är så man ska försöka fundera när man skaffar sig en ny sak, om jag tar något som kostar mer får jag försöka sänka något annat så det kostar mindre.

Oavsett så är det ju ändå så att jag ser oerhört mycket framemot den stundande flytten, att det nästa vecka vid den här tiden är dagen före jag för nycklarna känns på ett vis väldigt konstigt. För jag tänker på att jag snart kommer bo på en helt annan plats, även om det är nära från vart jag bor idag, nytt blir det ändå. Då vill jag så klart dra ner på elavgiften.

Relaterade etiketter:

4 kommentarer

  1. Så roligt att du tycker det är så kul att samla på muggarna. Jag har själv velat haft en sån hobby men har liksom aldrig hittat något som jag är förtjust i. Det känns så mysigt och som om man vunnit på lotto när folk säger att dom har hittat något dom letat efter 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: