Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Porslin

Muminmugg Snöyra.

Jag kom på att jag glömt att visa er min fina Muminmugg jag fick hem förra veckan. Jag förhandsbokade den från Cervera men fick den jättesent! Var så himla besviken, kommer inte handla därifrån igen nu. Folk som beställt efter mig fick den före så nu får det helt enkelt vara. Hur som helst är den hemma hos mig nu, jättesöt. Lite kul så där men jag gillar verkligen dessa säsongsmuggar.

7 Comments

  1. Ännu en urtjusigt mugg. Är det säsongens muminmugg, eller? På sätt och vis gillar jag att vänta på paket, har alltid ett litet pirr i magen av både längtan och otålighet. Men det är så klart inget vidare kul med försenade beställningar och leveranser.

  2. Det är verkligen en sån fin mugg ?Synd bara att den kom hem till dig så sent. Förstår att du är besviken. Finns den någon annanstans än på cervera? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: