Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hemma hos mig

Pandaförsäljningen och Jultidningsförlaget beställningen.

Jag samlar på lite saker från Pandaförsäljningen och Jultidningsförlaget. Detta medför att jag varje år köper när jag kommer över. I år fick det bli en årstomte från Pandaförsäljningen, lite lock i gummi, lyktan jag har från alla år den funnits, bivaxduk och kaffefilter. Från Jultidningsförlaget handlade jag Bland tomtar och troll, samt Köksalmanackan. Jag fick även en Glossybox eftersom det var jag eller ja William som sålde. Från Pandaförsäljningen tog vi en Google nest mini. William sålde som liten och eftersom jag vill fortsätta samla på vissa saker så får han fortsätta sälja. Det är helt enkelt enklast så för oss båda, jag vill inte riskera att förlora de jag samlar på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.