Dark Mode Off / On
Reklam

Försäkra din hund.

Inlägget är i reklam för hundförsakring.se

Jag tänker så ofta på hur tiden blivit sedan Skilla kom in i vår familj. Hur hon min lilla älskling fått hela familjen på fall och hur glada vi är att ha henne här. Hon är lika glad i oss, jag ser henne hoppa upp och ner som en studsboll här hemma och kan så klart inte låta bli att skratta åt hennes roliga upptåg. Hon var verkligen pusselbiten som fattades och jag är glad över att vi skaffade henne. I flera år satt jag och tittade på hundar innan henne, men jag tänkte också att det inte var bara att skaffa hund hur som helst. Men så i år blev det alltså hund för familjen och inte ångrar vi oss en minut.

För mig var det så klart självklart att ha försäkring på Skilla. Bara tanken på att stå utan fanns inte, man försäkrar saker man tycker om. Dessutom vet man aldrig när olyckan är framme och man kan behöva veterinärbesök för sin älskade lilla hund. Så en hundförsäkring var det bara helt självklart att vi skulle ha på henne. Visst kostar det en del med försäkring men för mig känns det som en minimal kostnad om man tänker på vad andra fått betala för sina hundar i självrisk. Jag har hört om belopp på 100000 kronor där man som ägare av hunden tack vare sin försäkring fått betala runt 8000. Nog är 8000 saftiga belopp men tänk dig då att utan försäkringen hade du fått betala 100000 eller varit tvungen att avliva din älskade vän. Så jag betalar glatt försäkringen och uppmanar ALLA att göra detsamma. För helt ärlig, att betala småsummor varje år är det värt mot att behöva betala allt i framtiden.

Jag vet att många resonerar som så att; tänk om man aldrig behöver använda försäkringen då. Det betyder att man slängt pengarna i sjön. För mig så känner jag mer att jag tar hellre det säkra före det osäkra. Man vet lika lite om ens hund kommer bli mycket sjuk som inte alls, men varför chansa? Visst om man har 100000 som ligger och skräpar på ett bankkonto kanske det inte spelar någon roll. Men för mig spelar det stor roll för några 100000 att avvara på några minuter har jag inte. Så för mig är försäkring viktigt, en hundförsäkring är en försäkring om att min Skilla får den vård hon behöver om hon behöver den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: