Inlägget är i reklam för Erikssonreklam.se

Det närmar sig december, i år blir inte december som tidigare år. Det förstår vi nog alla. Andra år har detta varit julbordens tid och jag tror att många redan nu förstått att julbord blir det nog inte för speciellt många anställda detta år. Många arbetsgivare ger sina anställda en julklapp och jag tror att det därmed i år kommer att betyda att många vill vara extra noga med den saken i år.

Vi är många som detta år helt fått ändra våra arbetssätt. Från att tidigare jobbat på samma vis år ut och år in, får vi numera arbeta helt annorlunda. För många av oss har detta varit jobbigt, en omställning i oro och förtvivlan. Att vi orkade under våren var nog för många en tanke om att det här inte skulle vara långvarigt. Alla vi som lever nu har ändå varit förskonade från sådana kriser tidigare, men så kom covid19 och vi har fått ställa om oss. Träffats mindre, umgåtts mindre och arbetat på ett helt annat sätt.

Det är därför jag tror att det är extra viktigt i år för arbetsgivare att tänka till på att ge bra julgåvor till sina anställda. Jag såg bland annat att det finns godis i julgåvor och jag tänkte direkt vilken fin sak det skulle vara. Tänk dig om din chef köpte in en stor skål med godis nu innan vi går på julledighet. Något stort och gott som man kan dela tillsammans med sina kollegor. När chefen ändå är igång kan denne även passa på att ge sina anställda ett gåvokort.

Det är som jag skriver i år extra viktigt att som arbetsgivare visa sina anställda uppskattning, det är verkligen något alla anställda borde förtjäna i dessa ansträngda tider. Om det så är matgåvor eller godis samt en liten present, så är det viktigare än någonsin att i år bry sig om sina anställda. Tro mig alla behöver känna att jobbet som görs nu är viktigt.

Relaterade etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: