Har vinterjackan kommit på ännu?

Jag kör en bloggutmaning i november. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jo då det har den. Jag började använda den i slutet av oktober, när snön kom då åkte vinterjackan på. Nu har jag den dock inte hela tiden för har varit vildväder i några dagar men den hänger i hallen och används. Som den sanna fryslort jag är känns det inte som något annat skulle vara ett alternativ.

Vill du vara med i utmaningen? Kommentera i detta länkade inlägg, så ser alla vilka som är med.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

25 thoughts on “Har vinterjackan kommit på ännu?

 • 8 november, 2020 at 07:38
  Permalink

  Jodå, trots att jag bor här nere i skåne och snön är långt bort så har jag använt mig av vinterjackan på tidiga morgonpromenader. Det är kallt och blåsigt och fuktigt så då är det skönt att ha på sig en rejäl jacka. Men har också köpt en mellanvädersjacka…tycker det är svårt att veta vad man ska ha på sig, jag är en fryshöna men ogillar jackor pga att tyngden trycker för mycket på huden vilket är smärtsamt för min fibromyalgi.

  Reply
  • 15 november, 2020 at 21:12
   Permalink

   Kan lite tänka mig också att man kanske känner av kylan på annat vis hos er?

   Reply
 • 8 november, 2020 at 08:24
  Permalink

  Än så länge hänger vinterjackan i garderoben.

  Reply
 • 8 november, 2020 at 08:51
  Permalink

  Jo, men precis, det har den. Även mössa och vantar ibland!

  Reply
 • 8 november, 2020 at 08:54
  Permalink

  Jag tror jag börjar med min vinter jacka snart jag med för det börjar verkligen att börja bli minus grader här uppe hos oss 🙂
  Amanda recently posted..Mys set under hösten

  Reply
 • 8 november, 2020 at 10:01
  Permalink

  Här har vinterjackan också åkt på. Det var i samma veva som du började med din. Dock väntar jag med varma dunkappan ett tag till.

  Reply
 • 8 november, 2020 at 10:59
  Permalink

  Min “vinterjacka” är en fleecekofta och den har inte kommit fram än. Fast en tunnare kofta har jag haft på mig en del dagar, men den brukar åka av efter ett tag 🙂

  Reply
 • 8 november, 2020 at 13:31
  Permalink

  Mi vinterjacka hänger i förrådet det är fortfarande runt 10-12 grader här, men jag har tagit fram fingervantar och en tunn mössa eftersom det kan blåsa ganska kallt ibland.

  Reply
 • 8 november, 2020 at 15:28
  Permalink

  Ja, du har det säkert kallare i Falun än vad jag har det i Täby. Min smärtgräns för att plocka fram vinterjackan är fem grader, och dit har vi tack och lov inte kommit än under dagtid;-)

  Reply
 • 8 november, 2020 at 20:23
  Permalink

  Älskar mysiga och fina vinterjackor 🙂

  Reply
 • 8 november, 2020 at 22:05
  Permalink

  här har den inte kommit än snön men annars brukar det oxå va så här den åker på när snön kommer

  hoppas du är piggare nu o fått ha en bra helg kram o fortsätt krya på

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: