Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Hur ser det ut på snöfronten hos dig?

Jag kör en bloggutmaning i november. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Det kom lite snö i oktober, men den försvann lika snabbt som den kom. Får se hur det blir med vintern 2020, antingen blir det mängder med snö eller så blir det ingen snö alls. Det ska bli spännande att se faktiskt, men just nu är det barmark och höst.

Vill du vara med i utmaningen? Kommentera i detta länkade inlägg, så ser alla vilka som är med.

2 Comments

  1. Hej ??
    Ingen snö här än. Jag såg ett minne i fb att första snön kom för några dagar sen tillbaka för 1 år sen. I fredags var det 14 grader varmt. Att det kan skiljas så i väder ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: