Otursdagen idag, fredagen den 13:onde är du skrockfull?

Jag kör en bloggutmaning i november. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Nej skrockfull är jag inte. Sen kanske man inte gör vissa saker men det är nog mest invant beteende. Som till exempel lägger nycklar på bordet, eller kollar så plattan är avstängd.

Vill du vara med i utmaningen? Kommentera i detta länkade inlägg, så ser alla vilka som är med.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Otursdagen idag, fredagen den 13:onde är du skrockfull?

 • 14 november, 2020 at 12:11
  Permalink

  Här i Spanien är det tisdagen den 13:e som är otursdagen. Så när den 13:e infaller en fredag känner jag mig spansk och vice versa. Det funkar bra 🙂

  Men jag är inte skrockfull direkt. Jag går i och för sig inte under stegar men det är mer sunt förnuft än skrock tycker jag. Fast jag har svårt att låta bli att tvi-tvi-tvia när det går en svart katt över vägen 🙂

  Reply
 • 14 november, 2020 at 21:02
  Permalink

  Har ett barnbarn född fredagen den trettonde, så jag ser det som en turdag 🍀

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: