Jag kör en bloggutmaning i november. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Min åsikt är att jag är väldigt sugen på att prova saken. Jag har till och med tänkt att jag borde ta och beställa. Det skulle vara roligt att se om det där med DNA-träffar funkar, samt vilka man faktiskt är släkt med. Jag gillar ju sånt där, så tanken är faktiskt att göra saken.

Hur känner du inför sådant?

Vill du vara med i utmaningen? Kommentera i detta länkade inlägg, så ser alla vilka som är med.

4 kommentarer

  1. Det är ingenting som jag alls funderat på att göra. Ärligt talat så tycker jag det låter helt ointressant men det beror kanske på att jag inte vet så mycket om det,

  2. Jag håller på med släktforskning och skulle gärna ta ett DNA-test…det säga att min mors släkt kommer från Vallonerna och hon och mina syskon är väldigt mörka medan jag är ljus så tror att jag har mer inflytande från min fars sida…. jo, jag ska nog beställa ett test

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: