Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Första advent idag. Har du ordnat för julen?

Jag kör en bloggutmaning i november. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Nej tyvärr inget alls. Eller jag plockade fram min julegris men sedan är det stopp. Förbannade ben, får se när det blir julpyntat här.

4 Comments

  1. Alltså jag skymtar en julgardin i bakgrunden också;-) Låt det vara tjejen. Benet är viktigare än julpynt. Detta sagt av mig som inte pyntar alls förutom den blinkande snögubben och en inköpt julstjärna. Det räcker tycker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: