Jag kör en bloggutmaning i januari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

I och med mina ätstörningar är det väl aldrig riktigt bra med min hälsa. Jag försöker ju prioritera den, och göra vad min kropp behöver för att må bra. Men det är också tufft stundvis. För ska vi vara ärliga är det inte alltid så lätt att gå runt och må dåligt kring maten, det drar ju ner den psykiska hälsan och gör den till ohälsa. Jag rör på mig dock, och trots mitt ben så får jag lite motion om än i betydligt mindre mängder än jag kunde innan jag skadade mig.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

4 kommentarer

  1. Alltså ärligt talat så har jag aldrig förstått varför hälsan står i fokus just i januari. Okej då, många frossar i jul- och nyårsmat, och sedan ingår de löften att träna, såklart… Totalt värdelöst enligt mig – löftet alltså.

    Nu kan jag inte bedöma ätstörningar alls, då jag har noll erfarenhet. Men det jag har läst hos dig gör nog att du har allt under kontroll, även om det inte är alltid så lätt. Kram!
    BP recently posted..Glad måndag

  2. Det måste vara fruktansvärt med en ätstörning, sen uppskattar jag att du är öppen med den, samtidigt som inte det är en ätstörningsblogg. Du ÄR inte din diagnos, Du HAR den. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: