Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Bastubad kan vara härligt så här års. Badar du bastu?

Jag kör en bloggutmaning i januari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Visst kan jag bada bastu, men det är inget jag gör ofta. Jag känner ingen som äger en bastu, och jag går inte på badhus. Så det är inget direkt som händer speciellt ofta. Men skönt är det, som du vet älskar jag ju värme.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

25 Comments

 1. Jag som inte deltagit i en bloggutmaning hos dig tidigare har en fråga om jag ska länka varje inlägg eller ska jag bara skicka in länken en gång?

  Måste bara tacka för alla idéer till texter som jag får, en perfekt nystart på bloggen.

 2. Vi har alltid haft bastu och min man är en van bastubadare. Eventuellt blir det en plats för en bastu i vår källare. Älskar värme med=) Här är det kallt för tillfället. På natten neråt nollan
  Kram

 3. Ja att bada bastu är verkligen härligt så här års, vi har en bastu hos mamma och pappa och det var jättelängesen jag använde den. Men blev sugen nu 🙂

 4. Har bara badat bastu två gånger och kan lugnt säga att jag ogillade det skarpt. Om jag nog måste svettas vill jag göra det under sommaren på ett ”naturligt” sätt. Inte genom att lida mig igenom 90 grader i x-antal minuter – nej tack;-)

 5. Mina barn och man badade faktiskt bastu idag. Jag brukat göra det då jag känner mig riktigt frusen och känner mig sjuk.. Underlättar att vi har bastu gemma?

 6. Jag gillar idén om att bada bastu men jag har svårt för värmen och känslan av att inte kunna andas. Jag är heller aldrig i simhallen, särskilt inte nu när den är stängd…. Kul iallafall med utmaning även i januari. Jag är på!

 7. Ja alltså det där med bastu… tror det kan vara superhärligt när man tagit ett vinterbad men inte så mycket i kommunens badhus…

 8. Ja hade man möjligheten så skulle man bada bastu mycket oftare för det är ju verkligen toppen och renande på ngt sätt

 9. Vi har ingen men mannen gillet verkligen att basta så hade han fått välja skulle ett framtida hus definitivt innehåll det. Jag tycker dock inte alls om att basta, får så himla svårt att andas så jag skulle gärna välja bort det

 10. Nej det brukar jag inte göra. bada bastu. Men precis som du tycker jag om värme och njuter av det. Men går inte på badhus så blir ingen bastu bad för mig. 🙂

 11. Du kan ju gå & bada bastu på ett badhus. För att bara unna dig det ?. Få lite egen tid. Ta med dig inbackning å göra i håret, ta med dig din bästa lotion å smörja in dig med. Bara gå å mysa ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: