Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

När skattar du dig själv som lyckligt lottad.

Jag kör en bloggutmaning i januari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

När jag tänker på allt det jag har runt mig. Att jag har en familj som jag älskar och som älskar mig. Att har Skilla som drar med mig ut på äventyr, att jag är välutbildad och född i ett land som gett mig möjligheten till att bli det. Att jag har vänner som finns där för mig, och som jag hoppas känner detsamma med mig. Att jag har tak överhuvudet, mat på bordet och en relativt god hälsa.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

22 Comments

  1. Man behöver stanna upp ibland och reflektera över allt bra man har här i livet, nu är det lättare än någonsin att fastna i negativa tankar… bra blogg!

  2. Det är verkligen svårt det här att tänka att man har det bra… hela tiden vill man stäva efter något bättre så det är svårt att uppskatta det man har.

  3. Det är viktigt att stanna upp i vardagen och känna tacksamhet här och nu, det är så himla lätt att fastna i ett evigt gnällande.
    Jag är dålig på att vara i nuet och att känna att nu är det bra… jag liksom är antingen efter mig 😉 tänker på det som varit eller före mig, funderar på framtiden.

  4. Jag är så ändligt tacksam för att jag får vara frisk och ha ett jobb och en bostad som jag trivs med. Och vänner omkring med som får mig att må bra.

  5. Så viktigt att stanna upp , Det finns så mkt att vara tacksam över,Förr skrev jag tacksamhetsdagbok och ska nog börja med det igen,kram

  6. Visst är vi lyckligt lottade på många olika sätt. Speciellt om man jämför med andra länder. Många saker som vi tar för givet finns inte ens på vissa ställen i världen, som rent dricksvatten till exempel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: