Jag kör en bloggutmaning i januari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Alla människor borde se och uppleva sin nära omvärld. Det är så många som reser världen över men aldrig upplever och ser det vi har precis framför oss i vår närhet. Det där enkla vackra, tänk dig just den där byggnaden du går förbi varje dag, eller trädet som står utanför din port. Den där fågel som flyger över himlen. Alla borde se det där, det enkla det vi ser varje dag.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

12 kommentarer

  1. Så himla klokt och håller med dig, det finns mycket fint här där vi bor. Att uppskatta det lilla och det man har tycker jag är viktigt och något alla borde göra oftare 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: