Jag kör en bloggutmaning i januari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag arbetar kommunalt och om jag förstått det rätt är det vanligast för oss att få vår lön den 27:e varje månad. Ja förutom om den 27:e infaller på en helg, då blir datumet ändrat till fredagen innan den 27:e. Men annars så får jag lönen då, det är lite så där orättvist kan jag tycka ibland. Man ser hur andra får den 25:e två dagar innan. Men ja tydligen är det bestämt på det här viset.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

13 kommentarer

  1. När jag fortfarande jobbade var det alltid den 25:e varje månad som gällde. Nu som pensionär får jag “lön” den 18:e. Tror att alla landstingsanställda får lön först den 30:e.
    Egentligen spelar det ju ingen roll, för varje månad är ju lika lång ändå;-)
    BP recently posted..Skyltsöndag #298

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: