Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Min bästa vän…

Jag kör en bloggutmaning i januari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Är Lisa och henne lärde jag känna på lärarprogrammet en augustidag 2008. Vi fann varandra nästan direkt, hade samma humor och under åren har vi bara kommit varandra närmare. Jag är verkligen så glad över att få ha Lisa som min bästa vän. Att kunna ringa till henne när som helst, att skratta och vara upprörd tillsammans. Att stötta henne på samma sätt som hon stöttar mig. Hon är helt underbar min bästa vän!

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

24 Comments

  1. Det är helt underbart att ha en sån bästa vän som man kan prata och skratta med, och att man alltid finns för varandra och delar både glädjeämnen och svårigheter. Jag hade en sån bästa vän i många år, men tyvärr gled vi ifrån varandra då min vän skiljde sig och den nya partnern är en sån kontrollerande person som håller min vän i riktigt ”kort koppel”. Det känns sorgligt när det blir så.

  2. Härligt att ha en bästa vän. Får nog säga att min man är min bästa vän. Ibland behöver man ha en tjejkompis också, men har ingen bästa utan fler vänner bara.

  3. Har varit så mycket annat i huvudet på mig att jag glömt dina utmaningar nu på slutet, men ska göra dem som är kvar nu tänkte jag. Så fint du skriver om din vän som du tycker är din bästa vän

  4. En sådan vän är guld värt! Å visst är du Lisas ”hovfotograf” när hon önskar sig att du fotar barnen!?

  5. En bästa vän är underbart att ha. Min bästa vän är min man, sen har jag ju flera tjejkompisar också, men maken är min bästa vän!
    Må så gott, antar att ni har snö i Falun också?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: