Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hälsa & motion Högkänslighet Skilla vår mellanpudel

En duschade Skilla, och en dag med promenad.

Igår kväll efter att vi grillat luktade Skilla så mycket i pälsen att hon fick sig en dusch. Hon var inte glad på mig, tyckte nog att jag var en otroligt taskig familjemedlem. Men nu luktar hon gott och pälsen är mjuk och fluffig.

Jag åkte ut till Björn idag, vi tog en promenad och sedan somnade jag till på hans soffa. Han tog med Skilla till sin faster, och jag bara sov. Kändes som jag fick igen en veckas sömn där på soffan… Får medge att jag inte sovit bra på över en vecka, men jag försöker se positiv på saker. Våren är på väg, och jag vill tro att varje sak i livet har någon märklig mening.

Hoppas du mår bra?

12 Comments

  1. Åå så mysigt att grilla & äta något gott ?.
    Även om inte Skilla gillar dusch. Så känner hon sig säkert ren & fin nu ?.
    Så skönt att få sova lite. Du behövde det nog ❤️

  2. De sätter sig snabbt i pälsen ja även i vårat hår kläder haha! När jag och sambon har varit ute o grillat och fiskat typ på sommaren tar jag alltid en dusch o hundarna får följa med 🙂 blir mycket myggmedel och de på sig också – de stinker ju 🙂 Nä mina damer här hemma är heller inte så förtjust i att bada hehe

    Jag tog en pn i soffan igår också ganska dumt för då är man nattuggla så småningom men är ganska trött idag, har tränat lite så – aaa de är bra att få sig sömn nu när man ska till fysioterapeuten om några timmar ❤️

  3. Vår hund var likadan, han gillade inte alls bada även han gillade det varma vattnet. Men efteråt luktade han så gott och jag tror att de trots allt egentligen gillar det. Så härligt med promenader, det saknar jag verkligen mest med att inte ha hund, att man inte alltid kommer ut på samma sätt. Skönt att du fick vila, då behövde du garanterat det

  4. Nej hon ser ju inte helt nöjd ut på bilderna efter duschen men tycker hon blev så fin. Skönt att sova en stund du behövde nog det i söndags. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: