Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

På sociala medier blir jag glad när…

Jag kör en bloggutmaning i januari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Personer jag lärt känna verkligen visar att jag betyder något för dem. Att varje dag få kommentarer här på bloggen från er som jag tycker så mycket om. Jag blir glad när man får fina ord som värmer, tänker ofta på hur ensamt livet skulle vara utan sociala medier för min del. Det är ju här jag har mitt största utbud av människor som jag verkligen öppnar upp mig för.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

9 Comments

 1. Jag blir glad för positiv feedback på sociala medier, det blir vi väl alla!

  Svar på din fråga: ja vi måste ha munskydd eller visir på oss på jobbet nu, eller både och. Tufft för mej som hör lite dåligt, därför sitter jag mest i telefonrådgivningen nu, där behöver jag inte ha munskydd!
  Må så gott!
  Kram

 2. Kunde inte ha sagt det bättre, men i princip har jag skrivit precis samma sak som du:-) Blogglandia är fantastisk:-)

 3. Så är det för mej också, det är dubbelt viktigt nu under pandemin med dessa kontakter.
  Jag har fått så många vänner här ute och en del har jag träffat IRL.
  Sv; jag tror du skulle gilla Familjen Bridgerton, så titta på den.

 4. Ja jag öppnar upp mig och är mer social på min blogg och finner det lättare att skriva där. Och hade jag inte haft bloggen hade mitt liv blivit ganska tråkigt 🙂 Så glad över er som läser den 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: