Okej så igår åkte jag hem från jobbet med jordens migrän. Somnade på soffan först för att sedan ta mig upp till sängen vid 19:00. Eftersom jag påbörjat min ätstöringsbehandling igen kändes det jävligt att inte kunna äta. Jag tog en citodon något som burkar vara sista utvägen och däckade. Sov sedan till 4:00 imorse, tog med Skilla ut då mest för att få lite luft.

Sedan åkte jag till jobbet, haft en bra dag där med fint väder och vinterkyla. Har sedan jobbat på och börjar nu se ljusningen med att helgen närmar sig.

Fick ett glädjande besked med att jag blev godkänd på NPF-kursen som jag kämpat med hela hösten. Fältuppgiften och tentan var rent av vidrig så är SÅ glad att jag nu är klar med den. Kändes väl relativt märklig då den handlade mest av om synapser och hjärnbarken, och inte så mycket om själva diagnoserna.

Nu ska jag snart äta soppa hos Björn. Det ska bli riktigt gott!

12 kommentarer

  1. Usch för migrän skönt att du mådde lite bättre efter att du hade fått sovit. Grattis till kursen kul att du klarade det. Hoppas soppan smakar gott 🙂

  2. Stort grattis till godkänt på kursen! Det måste verkligen kännas skönt att den är i hamn.
    Hoppas verkligen att huvudvärken håller sig borta ett bra tag nu.

  3. ”Helgen närmar sig”, å då är det ändå bara tisdag. Men du är ju ledig på fredagar, så okej då;-)
    Stort GRATTIS till godkänd på NPF-kursen! Åsså hoppas jag att det är slut med dina migränanfall på ett tag nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa