Jag kör en bloggutmaning i februari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag åt helvegetarisk kost innan min ätstörningsbehandling. Nu äter jag allt igen, men vegetariskt för mig är fortfarande med mejeri så jag äter även halloumiburgare som ett vegetariskt exempel på mat. Men även grytor och soppor. Som till exempel potatis och purjolökssoppa.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

31 kommentarer

 1. jag åt vego mat innan början på 2020. Men kom under full med snabbt att det blev dyrt samt att jag vaknade gråtandes på natten pga magen. Så nej tack. På lunchen när barnen är på skola och dagis så kan jag äta det. Då jag har lite kvar. Men annars nej
  Madde recently posted..En period i livet

 2. Även jag åt vegetariskt innan jag började bearbeta min ätstörning – (blir man någonsin av med de tankarna). Jag åt väldigt ofta produkter av kålrot – kålrot som hamburgare tex, vilket jag fortfarande tycker är gott. Jag tycker inte om de nya produkterna med soja protein etc.
  Diana+Saelöen recently posted..En ganska lugn jour – som tur var

 3. I dag kommer jag att äta böngryta med potatismos i gruvan. Jag väljer det vegetariska alternativet för köttfärsstuvningen är så där… Vegetariskt äter jag lite då och då eftersom det serveras vegetariska alternativ här men jag äter även kött och fisk.

 4. Jag äter lakto-ovo-vegetariskt (dvs äter mejeriprodukter och ägg) sedan 5 år tillbaka. Jag skulle vilja äta mer veganskt, åtminstone byta ut en del mejeriprodukter. Men försöker också att inte ha för många regler kring mat, det kan ju bli så himla fel.
  Ellen recently posted..En hälsning från Bitter-Berit, 72

 5. På skolan idag “firade” de den veganska dagen med potatisbullar och morotsbacon, alltså strimlad morot som steks på samma vis som Du gör med bacon.
  Elin hade varit och ätit idag, första gången i år hon var till skolans matsal och faktiskt åt något annat än lite sallad och vatten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: