Jag kör en bloggutmaning i februari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Det kan jag nog egentligen inte påstå att jag gjort. Just nu känns det som att sommaren är ganska svår att planera inför. Vi är fortfarande i en pandemi, så vad vet man? Jag försöker mer bara se framemot ledighet, förhoppningsvis sol och värme. Samt att kunna sitta vid någon av mina två balkonger och titta ut.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

16 kommentarer

 1. Att planera inför sommaren känns lite avlägset men att längta efter sol och värme är en sak. Jag vill åka till Sverige i sommar men om det är möjligt är sin sak.
  Ha det gott!
  Kram
  Biggeros recently posted..Papu Nôel

 2. Sommaren 2021 känns ännu långt borta då det gäller planering för vem vet vad vi får och kan göra?
  Förhoppningsvis börjar restriktionerna och risk för smittspridning minska i takt med vaccination och möjligtvis blir inte allt inställt denna sommar.

  Har svarat Dig i min blogg + länkat 🙂

 3. Nä inget planerat kanske man kan åka lite nära en dag
  Jäkla pandemi ja är sååå trött
  Blir väl mys hemma förmodar jag
  Lycka till med fransarna idag

 4. Jag tycker det låter som alldeles utmärkta planer för att planera mer än så lär nog bli svårt. Tråkigt men så är det. Vi satsar på att ta sommaren som den kommer och håller oss hemma.
  Znogge recently posted..Arbetsdag 82…

 5. Resonerar precis som du. Ingen idé att planera nåt bara för att bli besviken sedan. Men man kan ju läsa resebloggar, då kan man resa ändå;-)
  BP recently posted..Tråktorsdag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: