Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Har du sett något vårtecken ännu?

Jag kör en bloggutmaning i februari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Det jag tänker spontant på år alla fåglar som flyger och plockar bär och kvittrar. Det är ju sådant som brukar låta lite som smått inför våren. Sedan är det att dagarna med ljus känns lite längre, det gillar jag.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

10 Comments

  1. Även om det inte känns som någon vår i -10 och snö så hör man fåglarna kvittra och ljuset är tillbaka om mornarna så härligt.

  2. Jag såg faktiskt en duva som flög förbi nedanför terrassen med en pinne i näbben. Tyvärr… Duvorna för ett himla oväsen när dom sitter och ho-ho-hoar, och det tilltar såklart när dom får vårkänslor… 🙂

  3. Här är det alldeles för kallt för alla fåglar utan möjligtvis svanar. Småttingarna har jag inte hört än.
    Och visst är dagarna kännbart längre:-)

  4. Påskliljorna hade börjat sticka upp men så kom vintern även till oss. Riktigt kallt nu. Det märks i alla fall att dagarna börjar bli lägre så det är väl ett steg i rätt riktning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: