Jag kör en bloggutmaning i februari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Så första grejen provocerar säkert någon, men jag skulle säga upp mig. Det är absolut det första jag skulle göra. Sedan skulle jag se till att betala CSN och bilen så jag inga lån hade. Gett en del till William och sparat. Sedan skulle jag resten av mitt liv studera kurser för att få lite socialt med andra och resten av tiden bara levt. Inget jobb och inget krav, jag skulle bara leva och må bra.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

10 kommentarer

  1. Jag skulle göra precis som du, sluta jobba på stört! Med så mycket pengar behöver man inte jobbet..allra helst när man som jag har jobbat för landstinget i över 40 år!
    Betala lån såklart, och så bo bra och njuta av livet!
    Må så gott!
    Kram
    Susjos recently posted..Sköna tisdag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: