Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Utövar du någon vintersport?

Jag kör en bloggutmaning i februari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Om med vintersport menas långa promenader med Skilla så absolut. Annars inte alls, har dock funderat på om jag skulle vilja börja med längdskidor. Får väl se om det blir så någon gång dock.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

4 Comments

  1. Långpromenader duger så gott så. Längdåkning är svettig, kör med utförsåkning istället. Mindre jobbigt och roligare!

  2. Jag utövar inte heller någon vintersport, men om promenader räknas så händer det att jag gör det ibland. Men min kropp tycker inte om kyla 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa