Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Hur ser du på resor till fjällen så här i covid19-tider?

Jag kör en bloggutmaning i februari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag tycker det är för jävligt bokstavligt talat! Hur folk tycker sig ha rätten att åka iväg på skidsemester och trängas i liftarna mitt i pandemin. Kan inte folk göra vad de kan för att låta oss slippa en tredje våg? Dessutom ökar nu alla dessa mutationer som sjutton! Varför bidra till att smitta ner var och varannan människa?

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

26 Comments

 1. Stanna hemma, stanna hemma, stanna hemma det är vad jag tycker om de som planerar resor till de västerbottniska fjällen, här sprids covid19 som en löpeld och vi västerbottningar avråds från att resa, ska ha munskydd då vi går till affären, åker kollektivt… vi behöver inte mer.
  Jag tycker det är helt galet att resten av Sverige ska få komma hit då vi inte ska lämna våra hemorter.

 2. Jag håller helt med dig! Trots att suget är stort på att få åka iväg på lite vintersemester så får man försöka att hålla sig tills pandemin har kommit under kontroll.

 3. Jag håller med dej helt jag tycker inte att det är lägga att åka runt på skidsemester nu i det här lägget tycker att man ska hålla sej hemma dom varnar nu för en tredje vår

 4. Jag tycker inte heller att man ska åka iväg på skidsemester. Så länge skidanläggningarna håller öppet så kommer folk tyvärr åka dit vare sig man tycker det är lämpligt eller inte. Vissa dagar funderar jag över om smittspridningen kommer kunna bromsas. Särskilt med tanke på att viruset har börjat mutera, vilket virus alltid gör så det är inte särskilt förvånande…

  1. Jag tror inte det kommer kunna bromsas så länge vi ska leva på som vanligt. Folk snackar ju om den ovanliga vardagen, men allt är ju inte så ovanligt egentligen när man fortfarande jobbar och barn går i skola/förskola.

 5. Håller med dig fullständigt. Korkade och egoistiska människor. Skidanläggningarna borde stängas eftersom folk är så oansvariga .

 6. Egoistiskt, jag tycker det är sån dubbelmoral också, vissa förfasar sej över att andra inte sköter sej, men att de själva kan åka, de är ju sååååå försiktiga och håller avstånd….
  Min åsikt – för att få bukt med detta behöver de stänga ner skidanläggningar, gym och annat, åtminstone en tid. Visst det blir besvärligt för de som har detta som levebröd, men förr eller senare måste de nog slå igen ändå, för den här pandemin är inte över än på länge med tanke på hur vissa struntar i restriktioner.

 7. Bra rutet! Kunde inte gjort det bättre själv. Är så vansinnigt förbannad på dessa egoister som tycker de har rätt till sina nöjen och samtidigt bidrar till smitta och nya mutationer. Nu har man upptäckt en svensk mutation också. Läste det idag.
  Var rädd om dig Madde!

 8. Håller helt med dig! Å redan nu ser man ju konsekvenserna i bland annat Sälen. Jag förstår inte hur folk tänker. Troligen tänker de inte alls. Det är ett skymf för alla som hållit i och hållit ut i ett år nu. Fy f*****n!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: