Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Gratis är gott, tar du gratis saker i butiken?

Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag men absolut det gör jag, finns det sånt där smaka eller köp tre produkter och få så kan jag inta annat än att göra det. Gratis är ju ändå gott!

Glöm inte bort att ny utmaning finns ute. Den hittar du här.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

2 Comments

  1. Precis! Provsmakningar av matiga saker (ej sötsaker) älskar jag. Tyvärr har det inte funnits provsmakningar på ett år på grund av pandemin. Saknar dom faktiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa