Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Bloggutmaning

Det här var iskallt…

Jag kör en bloggutmaning i april. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Jag tänker då på alla gånger man varit tvungen vintertid att gå ut för att ta sig någonstans. Ni vet när det varit -20 grader eller mera och tankarna går kring vad det normala i att befinna sig utomhus är i den kylan…

12 Comments

  1. I tider som dessa har vi vant oss vid att vara ute mycket mer och oavsett väder. Det är väl en fördel i alla fall.

  2. Jag gillar sån kyla. Om jag bara ska va ute kort stund i 20 minus. Det är härligt frisk luft, det är frost på träden ?. Man behöver inte vara ute länge för att känna att man har varit ute ??.

  3. Visst har det varit iskallt i vinter! och när man varit ute så har det tagit evigheter att få upp värmen igen. Men nu hoppas jag på att värmen kommer tillbaka.

  4. Ja du jag tänker på när jag gick i gymnasiet och man hade helgjour i stallet. När det var som kallast så fick man ta på sig skoteroverall som man kunde låna i stallet. För hästarna var ju tvungen att få gå ut plus att de då skulle ha sina vintertäckena på.

  5. Som tur är var det inte kallare än minus 12 den här vintern, och då vägrade jag gå ut. Men du som har hund har ju inget val såklart. Men jag minns i början på 1980-talet då det var minus 25 här i Stockholm. Det var INTE roligt kan jag säga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: