Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Informationsteknik

Kom och delta i lite bloggträff på zoom idag.

Idag klockan 20:00 kör vi träff på Zoom igen i den underbara Facebookgruppen: Social Media support and group på Facebook. Det har varit lyckat alla andra dagar så uppmuntrar just dig att delta. Det enda som egentligen krävs är att du blir medlem i gruppen. Så är du sugen på att hänga lite ikväll, snacka om allt mellan himmel och jord? Bli medlem du också. Länk hittar du här!

14 Comments

  1. Det var så kul sist. får se om jag dyker upp en stund iaf. Ska upp tidigt i morgon igen. Lovade att passa äldsta sessan då det var dåligt med personal på fsk.

  2. Vad kul det ska bli! Jag sitter fast i bilkö på motorvägen men jag hoppas att jag hinner hem till åtta. Annars får jag väl babbla lite i bilen. Zoom borde funka bättre än vad Meet gjorde igår. ?Hoppas att fler hänger på så vi blir ett gäng.

  3. Vad roligt att ni kör era zoomträffar och ni har dem rätt ofta med. Hoppas att ni vart många idag och kul att ni uppmärksammar er grupp =D. Zoom är ju ett smidigt sätt att kunna ses, det blir ju som att ses över en kväll fast man inte för det fysiskt.

  4. Vilken rolig grej ❤ Redan medlem, men har inte varit aktiv på länge. Blir sugen på att hänga med. Ska se om tiden räcker till bara ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: