Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Tjäna pengar till din klassresa.

Inlägget är i reklam för Säljdirekt.

Som lärare har jag alltid uppskattat när eleverna sålt saker genom föreningar eller till sin klassresa. Det har kommit information till skolan att några elever säljer saker och det finns direkt ett intresse hos mig att handla. Därav var det så spännande när jag fick höra om Säljdirekt, som bland annat säljer amaryllis genom direktförsäljning. Det finns även kaffe och ljus men även fler saker. För min del kändes detta så otroligt spännande att jag verkligen kände att detta skulle jag med lätthet köpa om någon jag känner säljer.

Jag har som åsikt att det är ett bra sätt att förstå värdet av ett jobb, när ett barn tjärnar pengar till klassen eller sitt lag och föreningen. Genom att testa att sälja får du som barn en bild av pengars värde men även ett sätt att känna att just du kan göra något som påverkar på ett eller annat sätt.

Kaffe är ju något som vi svenskar gärna dricker. Ja inte alla så klart, men överlag känns kaffe som en dryck som många dricker i sällskap, för att det är gott eller bara trevligt. Jag tänker stundtals att det därför skulle vara det som flest barn skulle kunna sälja och uppmuntra till att köpa. Här hemma skulle nog kaffet gå åt snabbast åt William, hade han sålt detta skulle han nog köpt en hel del själv. Min son älskar nämligen kaffe, och nog är det ganska spännande hur det är med kaffe? Antingen måste man ha det eller inte?

Något jag finner extra intressant med säljdirekt mot andra företag där barns säljer är att du på denna sida kan handla direkt genom nätet. Du behöver alltså inte sitta med en katalog, fylla i dina uppgifter och sedan sälja. Utan allt är redan klart, sådant underlättar ju något enormt. Kanske allra mest nu när vi ska undvika att ses på grund av covid19.

Mitt tips för dagen är att just du går in på säljdirekt och beställer något, för barnen. De behöver det idag!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: