Jag kör en bloggutmaning i april. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Att tränga sig före i köer. Jag fullkomligt avskyr när folk pressar sig före en när man stått i kön, ungefär som att de tror att man står där för nöjes skull. Det här var väl mest innan pandemin, men oförskämt är det. En av många anledningar till att jag sällan köar. Handlar det mesta digitalt!

21 kommentarer

  1. Håller med, det är precis som om deras tid är viktigare än vad vår andras är. Sen släpper jag gärna före om någon bara har en sak och jag massor. Hen hinner ju betala medans jag lägger upp på bandet.

  2. Det här håller jag verkligen med om!
    Jag förstår inte ens hur man kan gå före i en kö utan att skämmas. Tycker till och med att det känns pinsamt när någon säger till en att man kan få gå före dem i kön.
    Rebecca recently posted..Jag kan dessutom avslöja..

  3. Gör som du och handlar mest digitalt, kära maken handlar i affären mat men gör det på tider då det inte är så mycket folk ute.. Själv handlar jag i affär var tredje månad…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: