Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Din anställda förtjänar en sommarpresent.

Inlägget är i reklam för ErikssonReklam.

Det börjar närma sig sommar 2021. Ett nytt år och en ny sommar, självklart hoppas jag som vanligt på en sommar likt den 2018. Jag vet väl att den värmemässigt inte direkt är så lätt att slå, men drömma går ju inte sant? Att jag är sommarmänniska är ingen hemlighet och jag älskar verkligen när värmen kommer och det går att sitta utomhus och gå i fina kläder.

Förra sommaren fick hela kommunen en sommarpresent, mycket på grund av vårt arbete i pandemin tror jag men det var uppskattat. Jag kan ärligt säga att jag hoppas det blir lika denna sommar. Det är ett sätt att som arbetsgivare uppskatta sina anställda och det är för mig otroligt viktigt. Erikssonreklam har massor med fina sommargåvor som arbetsgivare sedan kan ge till sina anställda. Visst är inte saker allt i livet, men det finns något fint med att bli uppskattad och när jag tittade på Erikssonsreklam såg jag en Dryckesdispenser som kändes så där somrig och härlig. Jag tänkte att med en sådan som gåva skulle jag få gott vatten under sommaren och ha det så där fint sätt att fira in värmen på.

Nu har inte Erikssonreklam endast sommarpresenter, nej vill du vara tidigt ute kan du redan nu spana deras julkorgar och därmed tänka ut en lämplig present åt dina anställda till julklapp. För seriöst, är det ändå inte så att det är något alldeles extra just med att få gåvor och även att ge? Är det något jag hoppas på för sommaren är det verkligen att min arbetsgivare satsar igen på att ge oss en sommarpresent, det är uppskattat och det gör oss glada. Nu om någonsin behöver vi anställda uppskattning, covid19 har nog rockat runt alla arbetsplatser och då behöver arbetsgivarna muntra upp oss. Håller du inte med mig i den saken?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.